Vadim îl invită pe Răzvan Theodorescu în PRM

PRM are uşile deschise pentru toţi parlamentarii de valoare excluşi din PD şi PSD, a anunţat, vineri, preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor.

1 afișare
Imaginea articolului Vadim îl invită pe Răzvan Theodorescu în PRM

Vadim îl invită pe Răzvan Theodorescu în PRM

El a spus, în conferinţa de presă saptamânală, că la PRM ar putea veni academicianul Răzvan Theodorescu, dacă acesta îşi va manifesta "disponibilitatea şi dorinţa".

Liderul PRM a menţionat că a avut o discuţie telefonică cu senatorul PSD, în care au discutat despre recenta decizie a conducerii social-democrate, dar a spus că nu i-a făcut nici o propunere lui Theodorescu.

"Îi stă bine clasei politice, în general, care este alimentată şi populată de tot felul de scame, să nu le zic putregaiuri, cu un om de valoare care adună în trei rafturi de bibliotecă volumele pe care le-a scris şi le-a tipărit", a declarat liderul PRM, care a adăugat că formaţiunea pe care o conduce nu primeşte pe oricine.

"Nu poţi conduce bine decât partidul pe care l-ai creat tu însuţi", a arătat, pe de altă parte, Vadim Tudor, citându-l pe Nicolae Iorga, şi recomandându-i lui Mircea Geoană să îşi facă propriul partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici