Vadim nu a vorbit cu Becali la telefon, pentru a nu fi ascultaţi

CV Tudor spune că nu a vorbit la telefon cu Gigi Becali deoarece nu vrea să fie înregistrat de serviciile secrete şi a arătat că nu a avut discuţii financiare cu nimeni pentru campania electorală, nici măcar cu Becali, pentru că nu e "genul de om care să ceară bani", dar că nu refuză o sponsorizare.

18 afișări
Imaginea articolului Vadim nu a vorbit cu Becali la telefon, pentru a nu fi ascultaţi

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am avut discuţii financiare cu nimeni. Să-şi facă ei (candidaţii pentru P.E.- n.r.) campanie. (…) Nu sunt genul de om care să ceară nimănui bani. Mai bine îmi tai mâna dreaptă, decât să cer cuiva bani. Aşa ceva n-o s-o fac niciodată", a precizat, într-o conferinţă de presă, C.V. Tudor.

Pe de altă parte, Vadim Tudor a spus că nu refuză vreo sponsorizare pentru partid.

C.V. Tudor a evitat să spună dacă s-a văzut cu George Becali de la eliberarea acestuia din arest.

"Nu pot să vă spun", le-a declarat liderul PRM ziariştilor, arătând că a avut "contacte tot timpul" cu finanţatorul Stelei.

"Am avut contacte tot timpul. Nu am vorbit la telefon cu tânărul Gigi Becali, pentru că ştim cine ne imprimă, cel puţin vreo 3-4 servicii ne urmăresc şi nu vreau să le umplem noi casetele şi dischetele. Să găsească alte formule de a afla ce vorbim, însă am stabilit contacte prin oamenii noştri. Doctorul Tănăsescu a vorbit ieri cu Gigi Becali şi vom face un plan de strategie comună pentru a avea reprezentanţi în birourile electorale şi la secţiile de votare", a explicat liderul PRM.

Gigi Becali ocupă locul doi pe listele PRM pentru alegerile europarlamenatre, Vadim Tudor făcând această ofertă finanţatorului Stelei în timp ce acesta era în arest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici