Vadim Tudor va candida la preşedinţia României

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anunţat, vineri, că va candida la preşedinţia ţării şi a pledat pentru formarea unui "pol al Opoziţiei unite", care să se numească Alianţa Naţională Antisărăcie.

30 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor va candida la preşedinţia României

Vadim Tudor va candida la preşedinţia României (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PRM a spus că poartă discuţii cu unele sindicate şi cu "partide care nu se regăsesc nicăieri şi care au un cuvânt de spus", pentru formarea acestui pol al opoziţiei unite.

C.V.Tudor a arătat că intenţionează să înscrie Alianţa Naţională Antisărăcie la tribunal şi să participe, apoi, la alegerile parlamentare anticipate.

"În perioada următoare vom înscrie la tribunal această nouă formaţiune şi sub semnul ei vom participa la alegerile anticipate din 2009", a explicat liderul PRM.

Vadim Tudor a evitat să precizeze dacă la alegerile prezidenţiale de anul viitor va candida din partea PRM sau a Alianţei Naţionale Antisărăcie.

"Voi candida la preşedinţie din partea poporului român şi-mi voi zdrobi candidaţii, cum i-am zdrobit în 2000", a opinat liderul PRM.

C.V.Tudor s-a arătat nemulţumit de faptul că partidul său nu are bani şi, prin rămânerea PRM în afara Parlamentului, nu va mai avea nici "subvenţia guvernamentală" prevăzută pentru partidele parlamentare.

"Trebuie plătite chiriile, trebuie să dăm salarii, ne mai restrângem de la alte cheltuieli şi vom supravieţui", a adăugat liderul PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici