Vadim Tudor: Voiculescu are dreptate 90% prin propunerile pe care le face

Liderii PRM şi PC, Corneliu Vadim Tudor şi Dan Voiculescu, au avut o întâlnire, luni, la grupul PRM din Senat, pentru a discuta susţinerea unor proiecte legislative ale conservatorilor, la final preşedintele PRM declarând că liderul PC "are 90% dreptate prin ceea ce propune".

1 afișare
Imaginea articolului Vadim Tudor: Voiculescu are dreptate 90% prin propunerile pe care le face

Vadim Tudor: Voiculescu are dreptate 90% prin propunerile pe care le face

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat la finalul întrevederii cu liderul PC Dan Voiculescu, că singura rezervă faţă de propunerile PC se referă la introducerea votului uninominal, PRM considerând că acest sistem de vot poate fi introdus abia din 2012.

"Am avut o întâlnire utilă cu preşedintele PC, Dan Voiculescu. Eram în temă cu propunerile pe care le face domnia sa şi în proporţie de 90% are dreptate. Rezerva PRM este faţă de votul uninominal. Un asemenea vot ar influenţa oamenii cu bani şi ar spori confuzia care există în electoratul românesc", a declarat Vadim.

Acesta a precizat că, în principiu, PRM ar fi de acord cu acest sistem de vot, dar doar în condiţiile în care nu se va aplica în actualul ciclu electoral, ci după anul 2008, în viitorul ciclu, din 2012.

Liderul PRM s-a declarat de acord cu propunerile PC de dimninuare a TVA la produsele alimentare şi cu propunerea de sprijinire a celor aruncaţi în stradă de "mafia rapace a imobilelor".

La rândul său, preşedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat că scopul întâlnirii dintre cele două formaţiuni a fost unul bilateral.

"Putem să o spunem deschis, fără teama de a face vreo greşeală, că orice proiect de lege care prevede această perioadă grea de tranziţie, indiferent din partea cui vine, va avea la rândul său sprijinul PC", a arătat Voiculescu.

Dan Voiculescu urmează să se întâlnească marţi cu liderul UDMR, Marko Bela, iar miercuri cu preşedintele PSD, Mircea Geoană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici