Vadim: Voi face tot posibilul pentru eliberarea lui Becali înaintea campaniei

Corneliu Vadim Tudor a declarat, vineri, că va face "tot posibilul pentru eliberarea lui Gigi Becali înainte de începerea campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare".

22 afișări
Imaginea articolului Vadim: Voi face tot posibilul pentru eliberarea lui Becali înaintea campaniei

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (Imagine: Radu Tuta/Mediafax Foto)

Corneliu Vadim Tudor a spus că Becali trebuie să beneficieze de toate drepturile legale pentru a-şi face campanie electorală şi a precizat că PRM va avea o campanie "absolut civilizată".

"Trebuie să i se dea dreptul să-şi facă campanie electorală. Nu e normal să-şi prezinte programul, să-şi filmeze un videoclip? Unde? În libertate", a spus C.V.Tudor într-o conferinţă de presă.

Liderul PRM crede că George Becali va avea dreptul să-şi facă campanie electorală, arătând că finanţatorul Stelei deocamdată nu este condamnat şi se bucură de prezumţia de nevinovăţie.

Întrebat cum va "face tot posibilul" pentru eliberarea lui Gigi Becali înainte de începerea campaniei electorale pentru europarlamentare, Vadim Tudor a evitat să facă precizări în acest sens, adăugând că nu are un "plan definitivat".

"Nu e planul definitivat. Vreau să mă consult cu colaboratorii mei", a spus Vadim Tudor. El nu a putut să spună dacă PRM ia în calcul organizarea unui miting sau a vreunei manifestaţii politice pentru eliberarea lui Becali.

"Ne pregătim pentru Paşte, vom fi în săptămâna patimilor, numai de mitinguri nu are nevoie lumea! Vom discuta. De aia suntem aici", a adăugat liderul PRM.

În conferinţa de presă a PRM a fost prezent şi viceprimarul general al Capitalei, Robert Constantin Ionescu, reprezentant al PNG care a susţinut că Becali are aceleaşi drepturi constituţionale şi obligaţii ca orice candidat pentru alegerile europarlamentare. "Nimeni nu-i poate îngrădi aceste drepturi constituţionale, îşi va desfăşura campania electorală exercitându-şi aceste drepturi minimale la propagandă şi campanie", a apreciat reprezentantul PNG care crede că Becali îşi va face campanie singur pentru alegerile europarlamentare.

Gigi Becali se află pe locul al doilea pe listele PRM pentru euroalegeri, depuse, miercuri, la BEC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici