Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, APOSTROFAT la un meci de fotbal în Bucureşti. "Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe bani furaţi"

Valentin Dragnea, fiul preşedintelui PSD şi principalul finanţator al echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, a avut parte de incidente la meciul echipei sale din Cupa României, care s-a jucat joi seară pe stadionul Giuleşti împotriva Rapidului. Acesta a fost interpelat de un protestatar, care l-a apostrofat la plecarea din stadion.

5649 afișări
Imaginea articolului Valentin Dragnea, fiul liderului PSD, APOSTROFAT la un meci de fotbal în Bucureşti. "Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe bani furaţi"

Fiul lui Dragnea, apostrofat la un meci de fotbal în Bucureşti. "Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe banii furaţi"

Pe înregistrarea postată pe youtube, protestatarul îl apostrofează pe Valentin Dragnea, dar acesta din urmă nu are nici o reacţie. „Barosane, vezi că eşti patron de fotbal pe banii furaţi de taică-tu, bă! Pe ciordeală eşti patron, bă! La puşcărie să vă duceţi amândoi, bă! Infractorilor! Eşti patron pe banii furaţi de la copii! Nenorociţilor! Eşti patron pe bani furaţi de la noi. Nu mai ieşiţi singuri pe stradă, v-aţi luat gărzi”, îi spune bărbatul fiului liderul PSD.

Nu a fost singurul incident în care a fost implicat Valentin Dragnea. La sosirea acestuia în Giuleşti, bodyguarzi săi au bruscat un reporter GSP care filma sosirea fiului preşedintelui PSD şi a soţiei sale, Gina Alexandra, reproşându-i că nu are ecuson. 

Seara s-a terminat însă bine pentru Valentin Dragnea, echipa sa, Turris Măgurele, învingând Rapidul cu doi la zero, şi avansând astfel în etapa următoare a competiţiei. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici