Valul de restricţii nu se aplică atunci când votăm. Preşedintele Klaus Iohannis: „Democraţia nu poate fi pusă în paranteză”

  • Masca devine obligatorie peste tot şi în orice condiţii
  • Este reintrodusă telemunca atât la privat, cât şi la stat
  • Circulaţia restricţionată de la 22.00 la 6.00 unde rata depăşeşte 3/1000 de locuitori
  • Magazinele se închid cel tâziu la ora 21.00
2893 afișări
Imaginea articolului Valul de restricţii nu se aplică atunci când votăm. Preşedintele Klaus Iohannis: „Democraţia nu poate fi pusă în paranteză”

Sursa foto: Mediafaxfoto

Pentru că aproape am depăşit 10.000 de cazuri de coronavirus în 24 de ore, noi restricţii se vor aplica de luni la nivel national. Purtarea măştii va fi obligatorie peste tot, elevii vor învăţa exclusive online şi, acolo unde este posibil, angajaţii vor munci în regim de work from home.

Restricţii vor fi şi pe parcursul nopţii. Acolo unde rata de infectare depăşeşte 3 la mie, nu mai poţi ieşi din casă după ora 22. Magazinele se vor închide la ora 21 şi de petreceri nici nu poate fi vorba.

Însă, când vine vorba de alegeri, totul va fi organizat, spune preşedintele Klaus Iohannis.
 
KLAUS IOHANNIS, preşedintele României: „Va fi o campanie electorală în condiţii foarte speciale, foarte stricte şi urmează votul. Este posibil. Am dovedit-o cu ocazia alegerilor locale care au avut loc acum puţin timp. Democraţia nu poate fi pusă în paranteză. Democraţia trebuie garantată şi democraţia se garantează prin alegeri.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici