Vanghelie: Găsim candidatul cu dinţii tari care prinde căpăţâna celui care trebuie, să i-o sfărâme

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că proba la care va fi supus candidatul PSD la prezidenţiale va fi testarea dinţilor, ca la şerpi, astfel încât să se identifice un candidat cu dinţii tari, care, atunci când "prinde căpăţâna celui care trebuie, să i-o sfărâme".

21 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Găsim candidatul cu dinţii tari care prinde căpăţâna celui care trebuie, să i-o sfărâme

Vanghelie: Găsim candidatul cu dinţii tari care prinde căpăţâna celui care trebuie, să i-o sfărâme (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează afirmaţiile lui Năstase, care a arătat că, în cazul coabitării PSD-PDL la guvernare, un candidat PSD "fără dinţi" va avea şanse foarte mici, Vanghelie a spus: "În Biroul Permanent nu am văzut pe nici unul fără dinţi, aşa că cred că era o glumă. Cred că dorea să se refere că trebuie un candidat cu dinţi mai tari".

Întrebat cum va fi identificat acel candidat cu "dinţii tari", Vanghelie a răspuns: "Îl găsim, îl verificăm. Ştiţi care e formula la şerpi, cum li se verifică dinţii? Această formulă o aplicăm. Găsim unul cu dinţi foarte tari. În momentul în care prinde căpăţâna celui care trebuie, să i-o sfărâme".

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN, că, în condiţiile în care formaţiunea sa va avansa un candidat la prezidenţiale "fără dinţi", mergând pe o formulă "liniştită" şi "moale", acesta va avea şanse foarte mici să câştige competiţia electorală din iarnă.

Citeşte şi:

Năstase: Un candidat PSD "fără dinţi" la prezidenţiale are şanse foarte mici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici