Video Vasile Blaga, despre moţiune de cenzură PNL:Toate la timpul lor, nu mă alătur celor care dau termene - VIDEO

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, despre iniţierea unei moţiuni de cenzură de către partid, că ”toate trebuie să vină la timpul lor” şi că ”unii colegi sunt foarte optimişti”, precizând că el, personal, nu se alătură celor care dau termene.

358 afișări

Întrebat dacă subiectul moţiunii de cenzură este închis, Vasile Blaga a declarat că ”nu este un subiect închis, dar nu se alătură celor care dau termene”.

”Nu m-am alăturat niciodată unora dintre colegii mei care au dat termen până atunci se întâmplă aia în Senat, până atunci se întâmplă aia în Cameră. La momentul respectiv, vom depune moţiune de cenzură”, a spus Blaga.

Copreşedintele PNL a ţinut să precizeze că nu a avut ”discuţii în contradictoriu” dar că discuţii au existat.

Unii colegi sunt foarte optimişti. Şi eu sunt foarte optimist. Nu despre asta este vorba, dar toate la timpul lor. Aveţi răbdare”, a mai declarat Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici