Victor Ciorbea, audiat la Parchetul ICCJ în cazul unei plângeri a unui fost coleg din PNŢCD

Fostul premier Victor Ciorbea a fost audiat, vineri, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), în cazul unei plângeri formulate de un fost coleg al acestuia din PNŢCD, potrivit unor surse judiciare.

631 afișări
Imaginea articolului Victor Ciorbea, audiat la Parchetul ICCJ în cazul unei plângeri a unui fost coleg din PNŢCD

Victor Ciorbea (Imagine: Narcis Pop/Mediafax Foto)

Victor Ciorbea s-a prezentat vineri, în jurul orei 11.00, la sediul Parchetului instanţei supreme, însoţit de soţia sa, care este avocat, şi timp de mai bine de două ore a dat o declaraţie în faţa anchetatorilor.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că la Parchetul instanţei supreme există un dosar pe numele fostului premier Victor Ciorbea, constituit în urma depunerii unei plângeri la adresa acestuia, fără a preciza ce obiect are aceasta.

La ieşirea din sediul Parchetului instanţei supreme, Victor Ciorbea a spus că s-a prezentat în calitate de avocat şi a zâmbit când a fost întrebat în legătură cu existenţa vreunui dosar pe numele său.

Întrebat cum poate avea şi calitatea şi de avocat şi pe cea de parlamentar, acesta le-a spus jurnaliştilor să studieze mai aprofundat legea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici