Victor Ponta: Arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi, Adomniţei nu trebuie arestat preventiv

Arestarea preventivă este necesară pentru infractorii periculoşi, iar preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Cristian Adomniţei, nu trebuie să fie neapărat în arest preventiv, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

759 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta: Arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi, Adomniţei nu trebuie arestat preventiv

Victor Ponta: Arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi, Adomniţei nu trebuie arestat preventiv (Imagine: Mediafax Foto / Octav Ganea)

"Eu cred că fiecare om trebuie să plătească pentru greşelile sale, dar arestarea preventivă este pentru infractori periculoşi şi pentru fapte de violenţă şi cred că nici măcar Adomniţei, care acum e în dubă şi se bucura de răul lui Nichita, nu trebuie neapărat să fie în arest preventiv. Cred că toţi cei care nu sunt violenţi au dreptul să fie judecaţi de judecător şi dacă au greşit să plătească pentru ceea ce fac", a afirmat liderul social-democrat.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, a fost ridicat de către procurorii DNA, joi după-amiază, în timp ce se afla în trafic, în municipiul Iaşi, el urmând să fie dus la audieri, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

În 15 aprilie, procurorii DNA au făcut 21 de percheziţii, dintre care 19 la Consiliul Judeţean Iaşi, în birourile unor directori ai Direcţiei Economice, Serviciului Financiar Contabil şi Direcţiei Achiziţii, într-un dosar în care sunt vizate fapte de corupţie şi fals, care ar fi fost comise în perioada 2013-2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici