Video Videanu: Băsescu a obţinut 50,33% din voturi, Geoană- 49,67%

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a anunţat, luni, că PDL a finalizat numărarea voturilor din toate secţiile, iar rezultatele arată că Traian Băsescu a obţinut un al doilea mandat de preşedinte, cu 50,33% din voturi, iar Mircea Geoană a obţinut 49,67% din voturi.

39 afișări

Videanu a precizat că totalul voturilor exprimate a fost de 10.482.103, din care preşedintele Traian Băsescu a obţinut 5.275.965 voturi, adică 50,33%, iar Mircea Geoană a obţinut 5.206.138 voturi, adică 49,67%.

Diferenţa dintre cei doi candidaţi este de 69.827 de voturi, respectiv 0,67%.

"Traian Băsescu este câştigătorul acestor alegeri şi noul preşedinte al României", a spus Videanu, precizând că alături de Traian Băsescu a câştigat şi aliatul său - cetăţeanul.

"Cetăţeanul român împreună cu Traian Băsescu au învins cea mai mare coaliţie formată împotriva unui om de după 1989", a arătat Videanu, menţionând că cetăţeanul este mai puternic decât orice coaliţie care nu este făcută pe principii corecte, care să îi reprezinte interesele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici