Video Videanu: M-am întâlnit cu Becali şi am stabilit constituirea majorităţii în CGMB (Video ProTV)

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în cursul serii de luni s-a întâlnit cu liderul PNG, Gigi Becali, stabilind ca cele două formaţiuni politice să constituie majoritatea în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

22 afișări

Adriean Videanu a precizat că fiecare partid va avea un viceprimar al Capitalei. Viceprimarul PDL va fi, cel mai probabil, Răzvan Murgeanu, iar cel al PNG, Robert Ionescu.

Videanu a mai arătat că, din punctul de vedere al PDL, negocierile cu alte formaţiuni politice sunt "închise", PDL şi PNG având majoritatea în CGMB.

Liderul PNG, Gigi Becali, a declarat, marţi, telefonic, la Realitatea TV, că s-a înţeles cu PDL pentru realizarea majorităţii în CGMB, partidul său urmând să primească în schimb un post de viceprimar.

Cele două partide au împreună 28 de mandate din cele 55 din CGMB. PDL deţine în Consiliu 24 de mandate, PSD - 16, PNL - 8, PNG - 4, iar PRM - 3.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici