VIDEO. Firea trage un nou semnal privind poluarea în Bucureşti: Nişte arderi, nişte fum, nişte păcură. Pe ascuns!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, trage un nou semnal privind poluarea din Bucureşti şi cere explicaţii publice Ministerului Mediului şi Ministerului Economiei cu privire la posibile arderi de păcură la CET Grozăveşti, „pe ascuns”.

9596 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Firea trage un nou semnal privind poluarea în Bucureşti: Nişte arderi, nişte fum, nişte păcură. Pe ascuns!

Firea trage un nou semnal privind poluarea în Bucureşti: Nişte arderi, nişte fum, nişte păcură. Pe ascuns!

Firea a postat imagini cu fumul gros care se vede deasupra Capitalei şi cere explicaţii publice privind poluarea de la Ministerul Mediului şi Ministerul Economiei.

„În această seară (duminică – n.r.), la CET Grozăveşti. Nişte arderi, nişte fum, nişte păcură. Pe ascuns! Cât lumea e îngrijorată de coronavirus. Ca cetăţean de 30 de ani al Municipiului Bucureşti şi ca primar general, solicit explicaţii publice Ministerului Mediului şi Ministerului Economiei! Şi Guvernului! Bucureştenii merită respectul guvernului!”, scrie primarul Capitalei pe pagina de Facebook.

La începutul lunii martie, staţiile pentru măsurarea calităţii aerului din Bucureşti au înregistrat depăşiri chiar şi cu 900-1.000% peste limitele maxim admise la poluarea cu PM2,5 şi de aproape 800% la poluarea cu PM10.

Atunci, primarul Capitalei Gabriela Firea a intrat într-un conflict deschis cu ministrul Mediului şi cu ministrul Economiei pe tema poluării din Bucureşti. Firea a acuzat două CET-uri că au ars mai multă păcură decât ar fi fost nevoie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici