VIDEO | Primul interviu cu soţii Dăncilă: Am luat-o cu căruţa de la gară

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a postat pe pagina sa de Facebook un fragment dintr-un interviu pe care l-a acordat alături de soţul ei, Cristinel. „Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară”, a povestit soţul ei.

7677 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Primul interviu cu soţii Dăncilă: Am luat-o cu căruţa de la gară

VIDEO | Primul interviu cu soţii Dăncilă: Am luat-o cu căruţa de la gară

„Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraş. Venise de la oraş şi am dus-o cu trenul şi am luat-o cu căruţa de la gară. Au ieşit tata, mama. Tata, mama, că prezint viitoarea mea soţie”, a povestit Cristinel Dăncilă.

Viorica Dăncilă a spus că nu a avut o relaţie tensionată cu socrii săi.

„Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoţii. Am avut noroc şi am învăţat un lucru, că şi eu trebuie să fiu la fel şi că aceeaşi dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei şi aceleaşi aprecieri trebuie să le transmit mai departe soţiei fiului meu”, a completat Viorica Dăncilă.

Soţul Vioricăi Dăncilă a afirmat că cel mai mult a fost încântat că s-a adaptat condiţiilor de la ţară.

„În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis... m-a tras deoparte şi mi-a zis: <Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineaţă măcănitul raţelor?>. Stai liniştit, tată, că o să vezi că da”, a mai spus Cristinel Dăncilă.

Cristinel Dăncilă a povestit cum a reacţionat în momentul în care Viorica Dăncilă l-a adus pe fiul lor, Victor, pentru prima oară acasă.

„Iniţial nu am fost de acord. Am discutat împreună că ar fi totuşi necesar să ne mai gândim. Suntem tineri. Dar după ce l-am văzut şi l-a adus acasă niciodată nu m-am mai despărţit de Victor. În copilărie, tot timpul l-am purtat pe umerii ăştia. L-am iubit enorm şi îl iubesc la fel de mult ca atunci. Este copilul nostru", a spus soţul Vioricăi Dăncilă.

Foto: Florentina Fantanaru / Facebook

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Taguri:
dăncilă,
căruţă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici