Viorica Dăncilă, întrevederi cu premierul şi preşedintele Portugaliei, în perioada 6-7 iunie

Premierul Viorica Dăncilă va avea întrevederi în Portugalia cu omologul portughez Antonio Costa şi cu preşedintele Marcelo Rebelo de Sousa, în perioada 6-7 iunie, discuţiile axându-se pe investiţii bilaterale şi politicile de securitate, informează Guvernul.

270 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întrevederi cu premierul şi preşedintele Portugaliei, în perioada 6-7 iunie

Viorica Dăncilă, întrevederi cu premierul şi preşedintele Portugaliei, în perioada 6-7 iunie

"Prim-ministrul Viorica Dăncilă efectuează în perioada 6-7 iunie 2018 o vizită oficială în Republica Portugheză, unde va avea o serie de întrevederi cu omologul portughez Antonio Costa şi cu preşedintele Marcelo Rebelo de Sousa. Vizita are drept scop consolidarea cooperării bilaterale dintre România şi Republica Portugheză, cu accent pe relaţiile economice în vederea exploatării potenţialului comercial şi investiţional, precum şi în domeniul apărării şi al politicilor de securitate. Cu această ocazie va avea loc inaugurarea unor noi cadre de cooperare în domeniile precum: cercetare fundamentală şi inovare, sănătate publică şi medicină, cooperare academică. O componentă semnificativă a agendei de discuţii va viza cooperarea în plan european, inclusiv în perspectiva preluării de către România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene în 2019", precizează Executivul într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici