Vocea lui Robert De Niro, în reclama electorală a lui Joe Biden: Donald Trump este un dictator, vrea să se răzbune

503 afișări
Imaginea articolului Vocea lui Robert De Niro, în reclama electorală a lui Joe Biden: Donald Trump este un dictator, vrea să se răzbune

Vocea lui Robert De Niro, în reclama electorală a lui Joe Biden: Donald Trump este un dictator, vrea să se răzbune

Actorul Robert De Niro şi-a împrumutat vocea în cea mai recentă reclamă de campanie electorală în favoarea lui Joe Biden şi împotriva lui Donald Trump.

„De la tweet-urile de la miezul nopţii, la băut înălbitor, de la folosirea gazelor lacrimogene împotriva cetăţenilor până la punerea în scenă pentru o fotografie, ştiam că Trump a scăpat de sub control când era preşedinte.

Apoi, a pierdut alegerile din 2020 şi a luat-o razna”, afirmă starul.

„Dacă nu voi fi ales, va fi o baie de sânge – continuă De Niro, citând o declaraţiie controversată a magnatului -. Trump vrea să se răzbune şi nu se va opri de la nimic pentru a o obţine”, spune vocea actorului de la Hollywood.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici