Feli lansează „Flori de argint”, o piesă ce-şi are inspiraţia în şlagărele României

Prima de pe cel de-al treilea album al artistei, Feli lansează „Flori de argint”, o piesă ce-şi are inspiraţia în şlagărele României

522 afișări
Imaginea articolului Feli lansează „Flori de argint”, o piesă ce-şi are inspiraţia în şlagărele României

Feli lansează „Flori de argint”, o piesă ce-şi are inspiraţia în şlagărele României

Feli intră de astăzi într-o nouă etapă muzicală din parcursul ei artistic şi lansează „Flori de argint”, o piesă inspirată din şlagărele româneşti, prima de pe noul său album, al treilea din carieră, pe care îl va lansa piesă cu piesă pe parcursul următoarelor luni. „Tot din dragostea pentru pământul meu, am simţit să scriu şi să cânt un album care să aibă influenţe de şlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru şi alte femei - comori muzicale ale ţării mele, încep acest drum cu „Flori de argint” care scoate în faţa voastră, şi chiar şi în faţa mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiţi.”, a mărturisit Feli despre schimbarea de stil surprinsă odată cu lansarea primei piese de pe noul său album, o co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music.

          „O inimă de gheaţă nu poate oferi mai mult decât flori de-argint. Şi nu le pot primi, că nu se vor ofili, vreau mai mult decât flori de-argint.”, spune parte din refrenul plin de personalitate, muzicalitate şi eleganţă pe care numai o voce ca a artistei Feli îl poate interpreta astfel.

          Cu „Flori de argint”, Feli marchează şi o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă şi amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească şi interpretarea unică: „Melodia şi versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artişti de la HaHaHa Production, artisti pe care îi auziţi cântându-şi arta şi în online. Vlad Flueraru, IOVA şi Angus au compus una din piesele din topul vieţii mele muzicale, iar producţia poartă ştampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) şi Lucian Nagy.”, declară Feli recunoscătoare publicului pentru cei 7 ani în care i-a ascultat şi susţinut muzica. 

         

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici