(P) Anticariatul Printre Cărţi are oferte de neratat la cărţi de Black Friday

789 afișări
Imaginea articolului (P) Anticariatul Printre Cărţi are oferte de neratat la cărţi de Black Friday

(P) Anticariatul Printe Cărţi are oferte de neratat la cărţi de Black Friday

Cărţile la reducere bucură inima oricărui pasionat de lectură. Luna noiembrie a sosit deja şi se ştie că ea nu aduce doar frig şi ploaie, ci şi căldură în sufletul oamenilor care încep goana după cadouri. După cum ştii, Black Friday sau Vinerea Neagră este evenimentul care acaparează atenţia tuturor la fiecare sfârşit de toamnă.
 

Se pot cumpăra cărţi de Black Friday!

 
Pe lângă smartphone-uri şi diverse tipuri de electrocasnice, de Black Friday se pot cumpăra şi cărţi. Prin urmare, dacă în familia ta sau printre prietenii tăi se află şi persoane care adoră cărţile, ştii ce trebuie să le cumperi! Cu siguranţă se vor entuziasma, dacă sub brad vor găsi titluri cu care să se delecteze în prima parte a noului an.
 
Iar, pentru ca darul să fie special şi pe măsura aşteptărilor, cel mai indicat ar fi să cumperi cărţi de Black Friday de la un anticariat. Avantajul? Anticariatul reprezintă deja un univers al cărţilor cu preţuri rezonabile. Cu siguranţă, cu ocazia Black Friday, cărţile vor avea preţuri şi mai bune. În plus, un anticariat îţi oferă şansa de a achiziţiona cărţi rare ce nu se mai găsesc în librăriile obişnuite. Fii sigur că bibliofilul casei le va adora de la atingerea primelor pagini.
 

Anticariatul Printre Carti - universul reducerilor la cărţi de Black Friday

 
Un astfel de loc magic pentru pasionaţii de lectură îl reprezintă anticariatul online PrintreCarti.ro. Acesta va găzdui, în data de 13 noiembrie, sezonul reducerilor de la 45% până la 75%, pentru toate cărţile de pe site. Poţi să plasezi comanda direct din confortul casei tale şi ai de unde alege! Printre Cărţi are în stoc aproximativ 70.000 de titluri unice, care acoperă o varietate de domenii: literatură din toate genurile, cărţi pentru copii, dicţionare, albume de artă, cărţi vechi, carti rare etc. Unele dintre aceste titluri au apărut înainte de anul 1900!
 
Deşi sunt cărţi la mâna a doua, acestea sunt foarte îngrijite şi nu prezintă vreun cusur. Comenzile pot fi expediate prin curier sau prin poştă. Iar dacă locuieşti în Bucureşti, poţi ridica personal comanda, direct de la sediul anticariatului 
 

3 tipuri de cărţi la reducere pentru bibliofilul familiei

 
Alegerea unor titluri drept cadou poate părea o treabă foarte simplă. Dar, în realitate, lucrurile stau altfel. Mai ales când există varietate, iar persoana căreia vrei să-i oferi o carte în dar a parcurs deja numeroase volume. Iată top 3 cărţi pe care ai putea să le ai în vedere atunci când te apuci de scotocit online prin anticariat:
 
1. Poţi începe cu o carte ce se încadrează în categoria de memorii, jurnale, bibliografii. Un pasionat de lectură sigur va fi interesat să afle detalii despre vieţile oamenilor care au avut ceva de spus în perioada în care aceştia au trăit. O alegere interesantă ar fi Genialii, scrisă de Anca şi Elena Nedelcu. Cartea redă poveştile de viaţă ale unor oameni importanţi din istoria noastră.
2. O a doua alegere ar putea fi un album de artă românească. “Cum traversezi un curcubeu. Ce faci când nu mai ştii ce să faci”, scrisă de Daniela Andreescu, este o carte ce îndeamnă la explorarea creativităţii, dincolo de condiţionări şi convenţii. 
3. O altă variantă ar fi un volum cu autograf. Iar pe pagina Printre Cărţi găseşti o mulţime de astfel de cărţi. De exemplu, “Hai să ne-ntâlnim pe site sâmbătă seara’’, scrisă de Dan Mircea Cipariu.
 
Acestea sunt doar câteva dintre miile de cărţi care vor avea un preţ special pe site, în data de 13 noiembrie. Black Friday nu aduce doar electrocasnice, ci şi cărţi la reducere. Acestea pot fi cadoul mult aşteptat de un pasionat de lectură.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici