(P) Băuturi fine de Revelion: de ce să le cumperi de la FineStore.ro

Articol cu conținut publicitar

191 afișări
Imaginea articolului (P) Băuturi fine de Revelion: de ce să le cumperi de la FineStore.ro

(P) Băuturi fine de Revelion: de ce să le cumperi de la FineStore.ro

Gamă diversificată de produse de calitate, preţuri mici şi livrare rapidă. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care, de sărbători, FineStore.ro este de un real ajutor pentru cei care sunt în căutare de băuturi alcoolice fine, pe care să le deguste la masa de Revelion, în compania celor mai rafinate preparate.

Din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice fac parte peste 3.000 de produse 100% originale. Printre miile de produse care se regăsesc în stocul celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice, cu preţuri mici de sărbători, se numără băuturi rafinate de la brand-uri renumite, precum Dictador, Gosset, Masi, June, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Băuturi rafinate, cu preţuri accesibile

Pasionaţii de băuturi fine vor descoperi pe FineStore.ro şi licori cu buchete uimitoare, de neegalat, îmbuteliate în ediţii limitate, cum este, de exemplu, Dictador 2 Masters Glenfarclas 1974. Sortimentul de rom de 44 de ani, descris de calităţi unice, inconfundabile şi irepetabile, este tocmai bun să fie savurat la o petrecere de Revelion cu ştaif!

În schimb, amatorii de cognac se pot răsfăţa la începutul anului cu un sortiment unic, cum este Richard Hennessey, despre care producătorii spun că este atât de special încât nu poate fi descris, el trebuie înţeles şi simţit. În plus, fiecare carafă din cristal este confecţionată artizanal şi este numerotată individual.

În cazul în care whisky-ul este cel preferat pentru a fi degustat de Revelion, fanii brandului Macallan, de exemplu, nu pot rata momentul degustării unui buchet neaşteptat şi inovator precum este cel pe care îl afişează Rare Cask Black, care surprinde simţurile cu un caracter rar, întunecat, profund şi uşor afumat, care spune povestea butoaielor în care-şi petrece perioada maturării.

De la rom, coniac, whisky, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, vin spumant sau şampanie şi până la băuturi tradiţionale, oferta FineStore.ro satisface până şi cele mai pretenţioase gusturi. În plus, preţurile sunt accesibile oricărui buzunar, iar livrarea este rapidă şi se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Pentru comenzile care depăşesc valoarea de 199 de lei, transportul este gratuit. Este de ştiut că, pentru clienţii care solicită livrarea la adrese multiple, FineStore.ro asigură şi acest serviciu.

Produsele pot fi ridicate şi personal din depozitul FineStore, din Şoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti. Veşti bune! Anul viitor, FineStore îşi propune să deschidă noi magazine şi în alte locaţii din Bucureşti în care să-şi întâmpine clienţii! La mulţi ani!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici