(P) Cele mai uşoare metode prin care să înveţi pariuri sportive

Pariurile sportive pot fi unul dintre cele mai productive hobby-uri pentru un pasionat de jocuri de noroc. Cu cât înveţi mai multe despre pariurile sportive, cu atât vei avea mai multe pronosticuri de succes. Pariorii profesionişti sunt oameni care deşi pariază foarte mult, ei tratează această plăcere cu foarte mare seriozitate şi aşteaptă mereu să fie pe profit, chiar dacă şansele nu sunt foarte mari având în vedere că pariurile sportive sunt totuşi jocuri de noroc. Dar dacă ai nevoie de câteva sfaturi sau de câteva metode pentru a învăţa cum să pariezi mai bine, încearcă aceste strategii:

290 afișări
Imaginea articolului (P) Cele mai uşoare metode prin care să înveţi pariuri sportive

Citeşte cărţi de specialitate

Cărţile scrise de specialişti sunt cele mai bune metode prin care poţi să îţi îmbunătăţeşti abilităţile de gambler sportiv. Oferte de jocuri şi meciurile sportive sunt mii sau chiar zeci de mii pe platformele agenţiilor cunoscute. Ceea ce ai nevoie în aceste momente este să ştii foarte bine cum să gestionezi toate aceste informaţii şi categorii de pariuri. Pokerstars casino este unul dintre operatorii care au deschis chiar ei mai multe categorii de jocuri de noroc. Printre acele categorii se numără şi serviciile de betting. Aşadar, când ai foarte mulţi utilizatori şi foarte multe oferte de pariuri sportive, cele mai bune lucruri pe care le poţi face este să te informezi foarte bine.

Iar locurile cele mai potrivite pentru acumularea de informaţii sunt bibliotecile şi implicit cărţile. Cărţile dedicate industriei de betting sunt cea mai bună metodă prin care poţi să înveţi despre fiecare ramură a acestei industrii. Iată câteva exemple de cărţi pe care le găseşti chiar şi online, cărţi ce te vor ajuta să îţi perfecţionezi cât mai bine stilul de joc, modul de pariere şi strategia prin care interpretezi cotele oferite de agenţii de pariuri.

1.Cote Fixe - Managementul riscului şi Pronosticuri

Cote Fixe în pariurile sportive, scrisă de Joseph Buchdahl a fost publicată în anul 2003 şi este una dintre cele mai importante şi simple cărţi de pariuri sportive. Principiul de pariuri sportive pe care îl vei învăţa cel mai bine din această carte este să transformi pariurile cu risc ridicat în pariuri cu risc foarte mic ce poate fi manageriat extrem de uşor. Acest lucru este deja practicat de Joseph şi explicat cu ajutorul unei strategii de cote fixe. Aparent, cotele fixe sunt destul de sigure şi suficient de bune pentru a construi strategii pe termen lung.

Cartea lui Joseph Buchdahl conţine tot felul de strategii şi metode matematice sau numerice pe care le poţi aplica chiar dacă eşti un jucător amator sau un parior profesionist. Fiecare dintre aceştia va putea folosi metodele lui Joseph pentru a putea câştiga mai mulţi bani la pariuri sportive. Evident, totul trebuie făcut cu atenţie şi multă grijă.

2.Învinge Agenţii de Pariuri

Beat the Sports Books cum mai este cunoscută cartea, a fost scrisă de Dan Gordon şi publicată în anul 2008. Gordon a reuşit să scrie peste 40 de capitole despre cum ar trebui să pariezi corect la meciuri sportive, iar experienţa lui chiar se vede printre rândurile din fiecare dintre cele 40 de capitole pe care le-a scris pentru cititorii săi. Dacă te interesează această carte, vei afla că foarte multe dintre ele sunt subiecte precum: Modele de Pariere, Ratings, Strategii, Cote, Strategii de buget, etc.

Cursurile online sau offline

O altă metodă eficientă pe care o poţi folosi pentru a câştiga la pariuri este să faci chiar nişte cursuri specializate care te pot ajuta să prinzi experienţă. Avantajele din aceste cursuri sunt acelea că fiecare pariu sau acţiune pe care o faci sau îţi este arătată se întâmplă sub ochii unui specialist sau cel puţin, strategiile explicate de aceste cursuri au fost deja testate de mai multe ori înainte. Iată câteva exemple de platforme unde se regăsesc foarte mult astfel de cursuri.

Udemy

Udemy este o platformă foarte populară unde sunt publicate foarte multe cursuri din toate categoriile posibile. Dacă ai vreodată nevoie de orice tip de curs, vei putea să găseşti pe Udemy toate resursele de care ai nevoie.

Cursuri de management al banilor, cursuri de pariuri, strategii de betting online, pariuri pentru sporturi cu animale, sfaturi financiare, analiza trendurilor.

Toate acestea vor putea fi benefice unui parior care are nevoie să înveţe cum să parieze. Cursurile pot avea între 30 şi 120 de minute. Să ai în vedere faptul că pentru majoritatea dintre ele vei fi nevoit să achiţi o taxă, dar nimic nu se compară cu experienţa pe care o ai atunci când înveţi ceva ce îţi aduce bani.

Concluzie

Acestea sunt cele mai uşoare metode pe care le poţi aplica pentru a câştiga la pariuri sportive. Fiecare dintre metodele pe care le-am prezentat se pretează pentru una sau mai multe metode de pariat deja cunoscute. Încearcă-le pe fiecare, acumulează cât mai multe informaţii şi vezi care ţi se potriveşte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici