(P) Cu cât îţi reduci costurile cu gazele naturale şi energia electrică optând pentru pachetul ”Împreună” de la Electrica Furnizare

4231 afișări
Imaginea articolului (P) Cu cât îţi reduci costurile cu gazele naturale şi energia electrică optând pentru pachetul ”Împreună” de la Electrica Furnizare

Schimbarea furnizorului de gaze rămâne un subiect de actualitate mai ales pentru consumatorii casnici care încă nu au încheiat un contract nou, în regim concurenţial, cu un furnizor de gaze naturale. Odată cu liberalizarea preţurilor la gaze, începând cu data de 1 iulie 2020, consumatorii casnici au posibilitatea încheierii unui contract nou, alegerea furnizorului putând fi făcută în baza multiplelor avantaje care nu întârzie să apară pe o piaţă devenită de curând concurenţială.

În acest context, Electrica Furnizare a lansat noi oferte foarte avantajoase, cu până la 15% mai mici faţă de preţul reglementat, garantate pentru o perioadă de 12 luni.

Avantajele oferite de Electrica Furnizare prin pachetul de furnizare mixtă – energie şi gaze, „Împreună”

Electrica Furnizare, furnizor integrat de energie, gaze şi servicii complementare specifice celor două industrii, a lansat o nouă serie de oferte avantajoase de furnizare a gazelor naturale, disponibile pentru clienţii casnici din toate zonele ţării. Una dintre cele mai atractive oferte ale liderului pieţei de energie electrică este pachetul „Împreună”, o soluţie avantajoasă pentru cei care îşi doresc simplificarea relaţiei cu furnizorii de gaze naturale şi energie electrică prin alegerea unui furnizor unic pentru ambele şi reducerea implicită a costurilor, prin contractarea aceluiaşi furnizor pentru două servicii diferite. Optând pentru pachetul „Împreună”, clienţii se mai bucură de un preţ foarte bun, garantat pe o perioadă de 12 luni - un factor esenţial de luat în calcul în evaluarea atractivităţii ofertelor actuale de pe piaţă.

Produsul Electrica Furnizare „Împreună” reprezintă un pachet de servicii de furnizare a energiei electrice şi a gazelor naturale, cu un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 65.90 lei/MWh, pentru o perioadă de 12 luni şi un abonament zilnic

„Împreună” se adresează clienţilor casnici care doresc furnizarea la pachet a energiei electrice şi a gazelor naturale, prin încheierea pentru acelaşi loc de consum a unui singur contract. Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an de zile, la un nivel de 65.90 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuţie şi un abonament zilnic de 0.19 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum.  Preţul final al gazului, fără abonament, este de 105,74 lei/MWh pentru 12 luni, în scădere cu aproximativ 15% faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020, de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Clienţii care aleg produsul Electrica Furnizare „Împreună” beneficiază şi de o scădere de aproximativ 15% din valoarea anuală a abonamentului pentru furnizarea energiei electrice.


Avantajele unui astfel de produs dual sunt multiple:

  • Reducerea costurilor cu energia electrică şi gazele naturale;
  • Un singur contract şi transmiterea simultană a facturilor;
  • Stabilitatea şi siguranţa oferite de acelaşi furnizor de încredere pentru cele două servicii;
  • Parteneriat cu furnizorul cu cel mai mare capital românesc şi cu o tradiţie de peste 120 de ani;
  • Preţuri fixe garantate pentru energie electrică şi gaze naturale pentru o perioadă lungă (12 luni);
  • Posibilitatea transmiterii facturilor în format electronic.

Produsul Electrica „Gaz Mobil” are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 68.80 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni şi un abonament zilnic

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preţ fix şi competitiv, pentru o perioadă de 12 luni, şi cu un abonament dedicat în special clienţilor cu un consum mai mare şi variat pe parcursul unui an.

Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 68.80 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport, tariful reglementat de distribuţie şi un abonament zilnic de 0.22 lei/zi. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului, fără abonament, este de 108.64 lei/MWh pentru 12 luni, faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Produsul Electrica „Gaz Stabil” are un preţ fix la furnizarea gazelor naturale de 74.87 lei/MWh pentru o perioadă de 12 luni, fără abonament

Oferta cuprinde un contract de furnizare de gaze naturale cu un preţ fix fără abonament, pentru o perioadă de 12 luni, şi se adresează atât clienţilor care doresc ca factura să reflecte doar consumul realizat, cât şi clienţilor care au consum ocazional de gaze naturale.

Preţul de bază al gazelor naturale este fix pe o perioadă de 1 an, la un nivel de 74.87 lei/MWh, la care se adaugă tariful de transport şi tariful reglementat de distribuţie. Tariful reglementat de distribuţie este aferent categoriei de consum şi operatorului de distribuţie, în vigoare la data furnizării şi facturării, şi variază în funcţie de distribuitorul la care este alocat un anumit loc de consum. Preţul final al gazului este de 114.71 lei/MWh pentru 12 luni, faţă de nivelul reglementat valabil în iunie 2020 de 125.17 lei/MWh pentru un client casnic din aria de distribuţie Bucureşti.

Avantajele unui partener de renume

Compania Electrica Furnizare este unul dintre cei mai importanţi furnizori de gaze naturale din România, cunoscută în mod tradiţional pentru furnizarea de energie electrică, dar prezentă pe piaţa gazelor naturale din iulie 2017. Electrica Furnizare este parte a Grupului Electrica, companie cu capital majoritar privat, listată cu succes la Bursa de Valori Bucureşti şi London Stock Exchange, încă din anul 2014. De altfel, aceasta reprezintă încă cea mai mare listare de pe piaţa de capital din România, care a confirmat încrederea investitorilor în rentabilitatea Grupului şi care a dus, implicit, la consolidarea reputaţiei Electrica Furnizare. Astfel se explică încrederea clienţilor în acest furnizor: în acest moment sunt peste 3,5 milioane de clienţi Electrica Furnizare în România care apreciază calitatea serviciilor oferite de companie şi se bucură de avantajele conferite de raportul calitate/preţ.

Cel mai important avantaj rămâne faptul că preţurile competitive, din cadrul ofertelor valabile până la 31 iulie 2020 – “Împreună”, “Gaz Mobil” şi “Gaz Stabil”, sunt fixe şi garantate pe o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului. Un alt avantaj vine din confortul adus de facturarea electronică şi din posibilitatea de a face plăţi electronice, prin contul MyElectrica, modalităţi de contact şi plată tot mai frecvent folosite în rândul consumatorilor. Clienţii Electrica Furnizare beneficiază permanent de asistenţă, printr-un call center cu număr unic, şi pot transmite indexul autocitit prin intermediul unui număr de telefon gratuit. Accesul la MyElectrica face posibilă interacţiunea în mediul online, astfel încât fiecare client îşi poate gestiona relaţia cu furnizorul său, cu minimum de resurse financiare şi de timp.

Electrica Furnizare este un partener puternic, stabil, preocupat de investiţii în soluţii tehnologice de viitor, ceea ce oferă garanţia pe termen lung a unui raport calitate/preţ foarte bun.

Cele trei oferte, Împreună, Gaz Mobil şi Gaz Stabil, sunt deja active şi au ca termen de valabilitate data de 30 iulie 2020, astfel încât cei care doresc să se bucure de aceste beneficii ar trebui să se grăbească. Ofertele sunt valabile pe întreg teritoriul României, exceptând zonele în care condiţiile tehnice nu permit furnizarea de către Electrica Furnizare a gazelor naturale către clientul final.

Mai multe detalii despre ofertele Electrica Furnizare găsiţi aici: https://www.electricafurnizare.ro/impreuna/ şi https://www.electricafurnizare.ro/gaze-naturale/ .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici