(P) Cyberpunk 2077 este pe primul loc ca cel mai descărcat joc pentru PS4

132 afișări
Imaginea articolului (P) Cyberpunk 2077 este pe primul loc ca cel mai descărcat joc pentru PS4

(P) Cyberpunk 2077 este pe primul loc ca cel mai descărcat joc pentru PS4

Jocul Cyberpunk 2077 este destul de disputat, dar aparent oamenii chiar vor să îl joace. Cyberpunk a fost dezvoltat şi lansat de către CD Projekt în 2020 şi este un joc de acţiune. Totul se petrece în anul 2077, în Night City, un oraş din California, situat în universul Cyberpunk. Jucătorii se mişcă în această lume din perspectiva first-person, jucând ca şi V, un mercenar care poate dobândi abilităţi în atacuri cibernetice, în dialoguri, luptă corp la corp sau de la distanţă şi furt de maşini.

După câţiva ani de aşteptare, Cyberpunk a fost lansat pentru PS4, Stadia, Windows şi Xbox One, iar jocul este compatibil cu consolele next-gen. De când a fost lansat a fost lăudat, dar şi criticat pentru probleme de performanţă şi bug-uri, în special în cazul variantei pentru conole. Sony chiar a eliminat Cyberpunk din PlayStation Store pentru o perioadă de 6 luni, din decembrie 2020 până în iunie 2021. În această perioadă, CD Projekt a rectificat problemele jocului.

De când jocul s-a întors în PlayStation Store, a devenit cel mai descărcat joc pentru PS4 în Statele Unite ale Americii, Canada şi Europa în luna trecută, depăşind nume foarte populare precum GTA 5, FIFA 21 şi Minecraft. Pe top-urile PS5 nu figurează deloc, existând o posibilitate ca neavând o versiune next-gen, să fie considerat un joc pentru PS4. Cu toate acestea, se pare că o bază foarte mare de jucători cu PS4 vor să încerce Cyberpunk 2077 şi să îi dea o şansă, sperând ca problemele să fie rezolvate, mai ales că Sony i-a dat undă verde şi i-a permis să reintre în PlayStation Store.

Din păcate, însă, un PS4 se va chinui încă cu specificaţiile de bază ale jocului, în timp ce pe un PS4 Pro, va rula destul de bine. Desigur, situaţia este mult mai bună decât era înainte, iar bug-urile cele mai importante au fost rezolvate, dar este departe de a fi perfect.

Ceea ce este, însă, impresionant este faptul că Cyberpunk 2077 a ajuns în topul descărcărilor pentru PS4 fără a primi niciun fel de ajutor de la Sony. Sony nu a anunţat reîntoarcerea în magazin a jocului în vreun fel, şi nici nu a apărut în vreun mod special pe pagina de start a PlayStation Store. Atunci când cauţi prin lista jocurilor pentru PS4 şi sortezi după popularitate, trebuie să treci de vreo alte 30 de nume pentru a vedea Cyberpunk 2077 listat acolo, chiar dacă este chiar cel mai popular joc pe consolele PS4, lucru menţionat chiar şi de Sony. Daca sunteti interesati de console ps4 emag va sta la dispozitie cu o mare varietate de console si jocuri.

Este foarte posibil ca popularitatea jocului să fie dată şi de faptul că Cyberpunk a promovat pe Instagram, Facebook şi YouTube o nouă actualizare sau ”cea mai mare actualizare de până acum”. Campania de marketing a indus în eroare multe persoane, în special pentru că jocul nu primise nici o actualizare, ba mai mult, toate postările lor conţineau cuvintele ”Disponibil acum”. Fanii au fost atât de confuzi că s-au gândit că este posibil ca această campanie să fie lansată accidental şi, de fapt, Cyberpunk să urmeze să fie actualizat în următoarea perioadă, sau să promoveze actualizarea DLC gratuită care tot nu s-a întâmplat încă şi nici nu are o dată clară de lansare.

După nişte clarificări, cei de la CD Projekt au menţionat că nu este vorba despre o actualizare nouă, ci campania de marketing se referă la patch-ul mare 1.2 din martie care a fost în măsură de 99% despre rezolvarea bug-urilor şi problemelor de performanţă, dar şi despre faptul că jocul este acum disponibil în toate magazinele digitale, referindu-se la reîntoarcerea sa în PlayStation Store. Deci este posibil şi ca această campanie să fi ajutat Cyberpunk să devină numărul 1 în topul celor mai descărcate jocuri pentru PS4. Ca şi joc, în sine, este foarte interesant, iar faptul că este compatibil cu consolele next-gen este un avantaj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici