(P) De ce să ţii seama când cumperi un test rapid Covid antigen?

  • Testul rapid antigen este singurul test rapid care detectează coronavirusul.
17622 afișări
Imaginea articolului (P) De ce să ţii seama când cumperi un test rapid Covid antigen?

(P) De ce să ţii seama când cumperi un test rapid Covid antigen?

Medplaza Health este distribuitor al testelor rapide antigen produse de Relly Tech pentru detectarea virusului Covid-19
 
Specialiştii noştri au elaborat o listă de criterii după care te poţi ghida atunci când vrei să achiziţionezi un astfel de test.
 

Ambalare individuală

 
Testele rapide antigen au o soluţie tampon. Modul în care vine ambalată această soluţie este extrem de important. Dacă ea vine în recipiente individuale înseamnă că poţi împărţi testele cu cei dragi după bunul tău plac. Dacă soluţia este unică în cutie, pentru toate testele, apare o condiţionare pe care poate nu ţi-o doreşti.
  

Acurateţea testului

 
Prin ce se diferenţiază calitativ testele rapide antigen? 
Sunt 3 caracteristici pricipale, iar pentru producătorul Relly Tech, rezultatele oficiale sunt:
 
  • Sensibilitate: 96,17 % 
  • Specificitate: >99,9% 
  • Acurateţe: 98,79% 
 

Rapiditatea testului

 
Un alt indicator este timpul de aşteptare al rezultatelor: el poate varia de la 10 min (Realy Tech) până la 15 min.
  
Un lucru mai puţin ştiut este că aceste rezultate sunt statistice, în urmă unor teste clinice efectuate pe un număr eşantion de oameni. Evident cu cât eşantionul de oameni este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai aproape de adevăr. Relly Tech se bazează pe studii clinice făcute pe eşantioane de populaţie net superioare cantitativ faţă de al altor producători.
 

Preţul testului

 
Evident, preţul rămâne un element de comparaţie important. Verifică preţul distributorului de teste rapide antigen Medplaza Health. Vă asigurăm că este un preţ accesibil şi este foarte competitiv pe piaţa din România.
 

Informaţii utile despre procesul de testare

 
Testul se poate realiza foarte simplu, iar la noi pe site vei găsi un film explicativ unde vei vedea cât de uşor şi rapid este procesul. 
 
Testul se realizează prin prelevarea unei probe exsudat nazal cu ajutorul unui tampon sterilizat. Urmează o procedură simplă de realizare a testului. Rezultatul testului apare după zece minute pe dispozitivul de testare. Acest test este un dispozitiv  medical  pentru diagnostic in vitro, de uz profesional. Apelează la un cadru medical pentru testarea în condiţii optime! 
 
În cazul unui rezultat, nedorit pozitiv, recomandăm realizarea unui test PCR.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici