(P) Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

Articol cu conținut publicitar

302 afișări
Imaginea articolului (P) Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

(P) Philip Morris International începe comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0 introdus de IQOS pentru a accelera progresul către un viitor fără fum

Colaborarea extinde portofoliul de produse fără fum al companiei pentru adulţii care altfel ar continua să fumeze

Philip Morris International (PMI) a anunţat comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0, alternativa fără fum produsă de compania KT&G şi introdusă de IQOS, începând din 9 decembrie 2021. Anunţul vine în urma semnării, în ianuarie 2020, a unui acord între PMI şi KT&G, principala companie producătoare de tutun şi nicotină din Coreea de Sud. România este printre primele pieţe din Uniunea Europeană în care dispozitivul este lansat.

Pe piaţa din România, dispozitivul lil SOLID 2.0 de la KT&G va fi lansat împreună cu două variante de consumabile Fiit, care sunt produse în fabrica Philip Morris România din Otopeni. lil SOLID 2.0 este noua generaţie a dispozitivului compact de încălzire a tutunului lil SOLID, introdus de IQOS. lil SOLID 2.0 încălzeşte tutunul cu ajutorul unui element de încălzire şi produce un aerosol. Nu produce fum, scrum sau foc. Dispozitivul lil SOLID este introdus de IQOS şi completează  portofoliul de alternative fără fum al PMI în România, care include sistemul de încălzire a tutunului IQOS.

Ambiţia noastră este ca toţi adulţii care altfel ar continua să fumeze să treacă la alternative mai bune cât mai curând posibil şi să renunţe la ţigări, în beneficiul sănătăţii lor, al sănătăţii publice şi al societăţii în general”, a declarat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România. „Produsele KT&G aflate în plină expansiune în afara Coreei de Sud vor completa portofoliul nostru deja puternic de produse care încălzesc tutunul şi nu eliberează fum, ceea ce le oferă fumătorilor adulţi o gamă şi mai largă de opţiuni de gust, preţ şi tehnologie”.

Acordul dintre PMI şi KT&G are o durată iniţială de trei ani şi permite PMI să distribuie produsele fără fum curente ale KT&G şi versiunile ulterioare ale acestora în mod exclusiv, fără însă să împiedice PMI să distribuie propriile produse şi pe cele ale altor terţi.

Produsele KT&G distribuite de PMI în afara Coreei de Sud, precum lil SOLID 2.0 şi Fiit, au făcut obiectul unei evaluări atente înainte de comercializare, pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor legale aplicabile din pieţele de lansare, precum şi a standardelor înalte ale PMI de fundamentare ştiinţifică pentru confirmarea absenţei arderii şi a reducerii semnificative a emisiilor de substanţe nocive comparat cu ţigările.

Acest pas important înspre construirea unui viitor fără fum vine în completarea progreselor înregistrate deja de PMI cu portofoliul existent de produse fără fum şi care nu ard tutunul (heat-not-burn). În 30 septembrie 2021, erau aproximativ 20,4 milioane de utilizatori adulţi ai sistemului de încălzire a tutunului IQOS produs de PMI la nivel global, din care aproximativ 14,9 milioane de fumători adulţi au făcut trecerea la IQOS şi au renunţat la fumat. În plus, în 7 iulie 2020, Administraţia pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA) a autorizat comercializarea sistemului de încălzire a tutunului IQOS ca produs din tutun cu risc modificat (MRTP), prin emiterea unui ordin de modificare a expunerii. Astfel, FDA a recunoscut că sistemul de încălzire a tutunului IQOS este adecvat pentru a promova sănătatea publică şi este de aşteptat să fie în beneficiul sănătăţii întregii populaţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici