(P) Trezeşte-te fresh pe saltelele AUPING

96 afișări
Imaginea articolului (P) Trezeşte-te fresh pe saltelele AUPING

AUPING BEDS “WAKING UP FRESH” - Alegerea unei saltele care satisface nevoile tale poate reprezenta o adevărată provocare. Însă acest lucru devine o plăcere atunci când ai la dispoziţie informaţiile corecte. Cel mai important lucru în alegerea unei saltele Auping (www.auping.ro) este acela de a crea o distincţie clară între preferinţele personale şi nevoile tale (suportul ergonomic).

CUM OBŢII UN EFECT „FRESH” DUPĂ UN SOMN PE AUPING? 

Acest lucru devine posibil datorită criteriilor riguroase după care este concepută o saltea Auping, şi anume:

Aerisire/ventilare şi suport

Ventilarea saltelei este extrem de importantă în alegerea unei saltele, deoarece o ventilaţie optimă contribuie la menţinerea temperaturii corecte a corpului. În plus, o bună ventilaţie în saltea asigură un climat de somn confortabil şi un somn mai bun, o igienă bună şi o durată lungă de viaţă a saltelei.

O ventilaţie superioară a saltelei se realizează cu ajutorul unor materiale care pot regla umiditatea şi temperatura, precum latexul, ţesăturile tricotate 3D, panourile laterale ajurate şi un strat inferior din pâslă. 

Calitatea somnului creşte semnificativ atunci când te poţi întoarce de pe o parte pe alta în mod regulat şi fără efort în timpul nopţii. Acest lucru stimulează circulaţia sângelui, protejează articulaţiile şi îi permite pielii să respire.

Este important ca salteaua să îţi ofere suportul potrivit, iar acest lucru este stabilit în funcţie de greutatea ta, de înălţimea ta, de poziţia preponderentă în care dormi, dar şi de starea şi postura coloanei vertebrale.

Toate saltelele Auping oferă acest suport, datorită interiorului lor ergonomic. Mijlocul saltelelor este format din arcuri de buzunar DPPS® şi un distribuitor de presiune care este împărţit în diferite zone.

Confortul saltelelor Auping

Confortul este o noţiune subiectivă şi relativă. Te poţi afla în situaţia în care să îţi doreşti o saltea moale, însă corpul tău să aibe nevoie de o saltea mai fermă, sau invers.

Aşa că, la Auping venim în întâmpinarea dorinţelor tale pe care le adaptăm nevoilor personale.

Acest sentiment de confort este în mare măsură determinat de stratul de confort din saltelele noastre. Auping a optat în mod deliberat pentru un strat de confort din latex.

Starul de Latex conferă fiabilitate saltelelor Auping dar şi o textură moale şi confortabilă.

Există diferite tipuri de latex, dar Auping foloseşte latex care îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate.

Latexul natural şi latexul sintetic sunt combinate în diferite compoziţii în saltelele Auping, în funcţie de necesităţile tale, de starea ta de sănătate, si desigur, de buget.

Prin perforarea latexului, este posibil să se influenţeze ventilaţia - de exemplu, cu cât procentul de perforaţii este mai mare, cu atât latexul se ventilează mai bine. 

Igiena şi curăţarea saltelelor Auping

Conform criteriilor Auping, o saltea bună este şi o saltea curată şi „fresh”. Acest lucru merge mână în mână cu promisiunea noastră de a te trezi reîmprospătat şi plin de energie în fiecare dimineaţă, fără excepţie.

Transpiraţia pe timpul nopţii este un fenomen natural, deoarece corpul se răceşte şi apoi se încălzeşte din nou.

Aşadar, aici se observă din nou importanţa unei aerisiri bune a saltelei datorate materialelor de înaltă calitate. În plus, fiecare saltea are un înveliş lavabil, oferindu-ţi astfel posibilitatea de a reîmprospăta periodic husa.

Auping Inizio şi Auping Adagio au huse detaşabile cu fermoar. Această tip de husă nu conţine lână şi este lavabilă la 60 ° C.

De asemenea, husele Breeze pentru Auping Cresto, Auping Maestro şi Auping Vivo sunt şi ele lavabile.

Alergii şi predispoziţie la iritaţii ale pielii

Pentru că, la Auping ne gândim la toate detaliile care contează pentru tine, în momentul alegerii unei saltele potrivite pentru un start fresh în fiecare dimineaţă, venim în întâmpinarea ta cu soluţii pentru diferite alergii de care poţi suferi.

Pielea este un organ extrem de sensibil şi starea ei de sănătate este foarte importantă pentru un somn liniştit, aşa că scopul nostru este să îi oferim acesteia cât mai puţini stimuli pe durata somnului pentru ca tu să dormi cât mai bine.

Toate saltelele Auping sunt realizate folosind ţesături tricotate de cea mai înaltă calitate. Acestea au o textură moale şi netedă. Avem grijă să alegem materiale naturale (bumbac şi lână, dar şi TENCEL® şi viscoză). Bineînţeles, oferim soluţii pentru cele mai frecvente alergii.

Anti-Acarienii

Auping Inizio şi Auping Adagio au opţiune pentru huse lavabile. La fel ca husele Breeze disponibile pentru saltelele Auping  Cresto, Auping  Maestro şi Auping  Vivo, toate fiind lavabil la 60 ° C. Spălarea la 60 ° C ucide acarienii de praf şi astfel poţi obţine un somn cu efect fresh.

Alergie la lână

Dacă te confrunţi cu o alergie la lână poţi alege husele Breeze disponibile pentru Auping Cresto, Auping  Maestro şi Auping Vivo, deoarece acestea nu conţin lână. 

Alergie la latex

Salteaua Auping  Vivo Visco Activ este realizată fără latex, iar stratul de confort este realizat din spumă Visco, ce permite pielii să respire fără probleme. 

După cum poţi observa, saltele Auping sunt perfecte pentru a-ţi oferi un somn cu efecte fresh, de revigorare la trezire.

Acum că ai văzut de câte aspecte este bine să ţii cont în alegerea saltelei potrivite, sperăm să încerci plăcerea unui somn sănătos pe o saltea Auping.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici