Băncile vor să dribleze poliţia creditelor

Asociaţia Română a Băncilor (ARB), va solicita preşedintelui Traian Băsescu să nu promulge legea de aprobare a OUG 50/2010 privind creditele populaţiei dacă iese din Parlament în forma actuală, a declarat preşedintele asociaţiei, Radu Gheţea.

5 afișări
Imaginea articolului Băncile vor să dribleze poliţia creditelor

Băncile vor să dribleze poliţia creditelor

Întrebat dacă ARB va cere preşedintelui Traian Băsescu să nu promulge legea în cazul că va fi aprobată de Camera Deputaţilor în forma actuală, Gheţea a răspuns: "Sigur că da". "Ar fi foarte multe de spus şi avem în continuare speranţa că la nivelul Comisiei de Finanţe şi Bănci din Parlament vom avea posibilitatea de a ne spune punctul de vedere.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici