Fraţii care vin cu schimbul la şcoală: o pereche de încălţări şi un rând de haine

În anul integrării în UE, în şcolile din satele României sărăcia bate orice megaprogram de reformă educaţională.

1 afișare
Imaginea articolului Fraţii care vin cu schimbul la şcoală: o pereche de încălţări şi un rând de haine

Fraţii care vin cu schimbul la şcoală: o pereche de încălţări şi un rând de haine

Lipsesc mâncarea, căldura, caietele, manualele, profesorii şi, mai ales, speranţele. Copiii vin la şcoală fiindcă aici capătă cornul cu lapte, pe care nu le au acasă, şi ca să înveţe tabla înmulţirii acompaniată de ghiorăitul maţelor. Fondurile structurale, pe care România ar fi trebuit să le folosească şi pentru programele de Educaţie, zac la Bruxelles, deoarece specialiştii n-au fost în stare încă să definească termenii accesării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici