GIGI L-A PREZENTAT PE BECALI!

Noul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, a participat, ieri, la instalarea sa, dar a vorbit cel mai putin

1 afișare
Imaginea articolului GIGI L-A PREZENTAT PE BECALI!

GIGI L-A PREZENTAT PE BECALI!

Dorinel Munteanu a semnat, ieri, contractul cu FC Steaua, devenind antrenorul principal al vicecampioanei pentru trei ani... dar foarte probabil pina in primavara lui 2009. Munteanu va incasa un salariu anual de 180.000 de euro. Intreaga conferinta de presa sustinuta la Palatul din Aleea Alexandru nr.1 a reprezentat un spectacol oferit de latifundiarul Becali, care i-a luat de multe ori vorba din gura lui Dorinel Munteanu, s-a certat cu ziaristi sau s-a jucat cu microfoanele de pe masa.

 

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici