Înlocuirea fabricilor din Bucureşti cu hipermarketuri continuă. În următorii 2-3 ani, ar putea fi transformate 7 unităţi

Kaufland, Auchan, Carrefour şi Cora continuă să se extindă pe platformele industriale din Bucureşti. Piaţa de circa 2 milioane de locuitori a Capitalei continuă să fie atractivă pentru reţelele de hipermarketuri, care după ce au deschis 20 de magazine în ultimii zece ani, vor transforma în următoarea perioadă şi alte fabrici din Bucureşti în spaţii comerciale.

16 afișări
Imaginea articolului Înlocuirea fabricilor din Bucureşti cu hipermarketuri continuă. În următorii 2-3 ani, ar putea fi transformate 7 unităţi

Înlocuirea fabricilor din Bucureşti cu hipermarketuri continuă. În următorii 2-3 ani, ar putea fi transformate 7 unităţi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Carrefour, Kaufland şi Auchan s-au înţeles în ultimele luni cu proprietarii terenurilor de pe platformele Electroaparataj (Pantelimon), Romprim (Berceni) şi Grant metal (Crângaşi) pentru realizarea unor noi hipermarketuri, potrivit informaţiilor ZF, în timp ce irlandezii de la Caelum Development au anunţat recent începerea lucrărilor la mallul Park Lake Plaza din Titan, care va avea Cora printre chiriaşi.

Auchan negociază şi achiziţia unei porţiuni din platforma Tricodava din Drumul Taberei, Kaufland a început construcţia unui magazin pe şoseaua Mihai Bravu, în timp ce Cora a finalizat demolările de pe un teren din apropierea autogării Rahova, unde va realiza de asemenea un hipermarket.

Per total, şapte noi hipermarketuri ar putea apărea în decurs de doi-trei ani, într-o piaţă în care numărul de supermarketuri, hipermarketuri, magazine cash & carry şi cu profil de discount a ajuns la 150 de unităţi şi continuă să crească.

Firma Grantmetal din Bucureşti, care se ocupă de realizarea de ţevi, bare şi table de inox, are programată pentru începutul lunii decembrie o Adunare Generală Extraordinară a Acţionarilor, prin care propune aprobarea vânzării unui teren de 15.600 de metri pătraţi şi o hală de 6.700 mp situată pe acel teren din Bulevardul Constructorilor.

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE TRANSFORMAREA FABRICILOR ÎN HIPERMARKETURI PE WWW.ZF.RO

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici