PREMIERUL DE CRIZĂ: Stolojan reîncărcat

Acceptat de PSD la negocierile de marţi, Theodor Stolojan a fost anunţat ieri de preşedintele Traian Băsescu premier desemnat. „Pentru un mandat de patru ani şi nu fracţionat“, i-a pus în vedere, indirect, şeful statului liderului PSD Mircea Geoană care, declarativ, propusese varianta rocadei după doi ani.

2 afișări
Imaginea articolului PREMIERUL DE CRIZĂ: Stolojan reîncărcat

PREMIERUL DE CRIZĂ: Stolojan reîncărcat

Stolojan ar urma să-şi prezinte cabinetul şi programul de guvernare în noul parlament până cel mai târziu pe 20 decembrie şi, dacă nu vor fi surprize la vot, să se instaleze la Palatul Victoria înainte de 22 decembrie. Negocierea numelor viitorilor miniştri se va face astfel în paralel cu împărţirea funcţiilor rămase încă neocupate şi pe hârtie din parlament. Noul legislativ se va întruni în prima şedinţă luni, pe 15 decembrie, şi va audia viitorii miniştri în jurul datei de 17-19 decembrie.

 

Citeste toata stirea pe www.evz.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici