Scena politica, zgaltaita de “cutremurul“ din 25 noiembrie!

Consecintele “cutremurului” generat de absenteismul masiv si rezultatele europarlamentarelor si Referendumului sunt devastatoare, in conditiile in care pare a fi afectat intreaga scena politica.

1 afișare
Imaginea articolului Scena politica, zgaltaita de “cutremurul“ din 25 noiembrie!

Scena politica, zgaltaita de “cutremurul“ din 25 noiembrie!

Principalul perdant, presedintele Basescu pare a fi incapabil sa inteleaga refuzul romanilor de a mai asista la interminabilele lupte pentru Putere si jocuri politice subterane si, in stilul binecunoscut va continua, in incercarea de a aseza partidele si liderii acestora pe propria tabla de sah a politicii, sa provoace haos pe scena politica. Invitatia la consultari pe marginea “identificarii, impreuna, a modalitatii optime de institutionalizare a unui nou mod de scrutin pentru alegerea Parlamentului Romaniei” nu reprezinta altceva decat o noua incercare prezidentiala de a trage un nou semnal de alarma in privinta slabei sustineri parlamentare de care se “bucura” Cabinetul Tariceanu II. Obsesia lui Basescu de a administra lovitura de gratie dusmanilor liberali il va face sa forteze, inca o data si inca o data, demisia premierului Tariceanu. Suspect, chiar ieri, unul dintre liderii liberal-democrati, a anuntat, ca este foarte posibil ca Theodor Stolojan sa renunte la postul de europarlamentar, in favoarea celui de premier, daca se va ajunge la formarea unui nou guvern.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici