Vlas e liberă, Vântu - la fel!

Sorin Ovidiu Vântu a fost amendat cu 5.000 de lei (1.400 de euro) pentru că nu s-a prezentat nici ieri la procesul Fondului Naţional de Investiţii (FNI), pentru a fi audiat, fiind a patra oară când a fost citat şi nu a venit în faţa instanţei.

1 afișare

Curtea de Apel Bucureşti a constatat faptul că Vântu avea cunoştinţă de termen, poliţia transmiţând mandatul de citare, însă omul de afaceri a refuzat să se prezinte, motiv pentru care judecătorii au decis amendarea acestuia cu 5.000 de lei şi emiterea unui alt mandat de aducere pentru termenul următor al procesului.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici