A fost semnat contractul pentru construcţia Centrului de Mari Arşi din Târgu Mureş

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a semnat, luni, Contractul pentru construcţia Centrului de Mari Arşi din Târgu Mureş, care va fi realizată cu fonduri de la Banca Mondială.

162 afișări
Imaginea articolului A fost semnat contractul pentru construcţia Centrului de Mari Arşi din Târgu Mureş

Ministrul Alexandru Rafila a spus că Centrul de Mari Arşi de la Târgu Mureş va avea cinci paturi pentru pacienţi în stare critică şi alte 10 paturi de tip terapie intermediară şi îngrijire post-operatorie.

„Ele (paturile - n.r.) se alătură celor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă <Pius Brînzeu> din Timişoara, unde lucrările sunt deja avansate, unde sunt 6 paturi pentru mari arşi, şase paturi pentru arşi intermediari post-critici şi alte 5 paturi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstrucivă, iar la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii <Grigore Alexandrescu>, de asemenea, un şantier aflat în derulare, 15 paturi pentru pacienţii critici, 10 paturi pentru pacienţii intermediari şi pacienţi post-critici, 10 paturi pentru microchirurgie şi chirurgie reconstructivă”, a spus Rafila.

La semnarea contractului au fost prezenţi Anna Akhalkatsi, country manager Banca Mondială şi Cuneyt Arslan, general manager YDA Inssat Sanayi ve Ticaret A.S.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici