Jennifer Aniston a dezvăluit, în sfârşit, reţeta ei de salată preferată. Actriţa urmează un principiu alimentar

Combinaţia preferată a actriţei este "foarte consistentă" şi include "întotdeauna" brânză, a spus vedeta, care urmează principiul alimentar 80/20, ceea ce înseamnă că face alegeri alimentare sănătoase în 80% din timp.

3155 afișări
Imaginea articolului Jennifer Aniston a dezvăluit, în sfârşit, reţeta ei de salată preferată. Actriţa urmează un principiu alimentar

Jennifer Aniston a dezvăluit, în sfârşit, reţeta ei de salată preferată.

După ce anul trecut a negat că o reţetă virală de salată a fost cea pe care o mânca în timpul filmărilor la "Friends", Aniston a dezvăluit ce conţine reţeta ei de bază.

Aniston a împărtăşit reţeta pentru Today, unde discuta desore un antrenament online cu impact redus, uşor, care foloseşte benzi de rezistenţă şi mingi. Actriţa a spus că obişnuia să se forţeze cu antrenamente lungi şi epuizante, crezând că trebuie să transpite mult pentru un antrenament bun, dar acum apreciază beneficiile antrenamentelor mai scurte, cu mişcări mai reduse, dar funcţionale şi conştiente. Aşa că acum face antrenamente de 10-20 de minute care solicită mai puţin corpul - şi continuă să mănânce salate.

Reţeta de salată a lui Jennifer Aniston: salată verde, ciuperci, varză, roşii, avocado, măsline, parmezan, pecorino sau feta, migdale, seminţe de floarea-soarelui, un ou şi oţet.

"Îmi place să consum ciuperci. Îmi plac mugurii de varză. Îmi plac roşiile. Avocado, măsline, obligatoriu brânză - nu voi renunţa niciodată la brânza mea. Migdale feliate, seminţe de floarea-soarelui. Oul completează salata cu adevărat consistentă", a declarat Aniston.

Dar actriţa nu mănâncă aceeaşi salată în fiecare zi. Recent a fost văzută consumând o salată formată din pui, roşii, castraveţi, fasole, parmezan şi puţină vinegretă.

Aniston urmează abordarea 80/20. Potrivit Insider, Aniston a declarat pentru Elle că dieta ei înseamnă că face alegeri alimentare sănătoase 80% din timp şi este mai relaxată 20% din timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici