Situaţie disperată la UPU a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi: Ambulanţe în curtea spitalului

Ambulanţele cu pacienţi bolnavi de COVID stau în curtea Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi şi niciun spital nu-i poate prelua.

11748 afișări
Imaginea articolului Situaţie disperată la UPU a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi: Ambulanţe în curtea spitalului

Situaţie disperată la UPU a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi: Ambulanţe în curtea spitalului

Diana Cimpoeşu, şef UPU SMURD la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, spune că s-a atins capacitatea maximă pentru pacienţii bolnavi de COVID.

Ambulanţele cu bolnavi COVID stau în curtea Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi şi niciun spital nu-i poate prelua.

„Avem nevoie azi de suportul Spitalului Militar şi de creşterea capacităţii la celelalte spitale. Apelurile de acasă continuă să vină în dispecerat. Vom mai prelua în UPU 3-4 pacienţi gravi”, declară Diana Cimpoeşu.

„Sper ca doctorii care au pledat împotriva vaccinului şi a purtării măştii vor veni să ne ajute în mod voluntar să explicăm pacienţilor şi familiilor lor de ce se simt aşa de rău”, spunea recent Cimpoeşu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici