1 iunie la mare. Bucurie pentru părinţi şi cei mici de Ziua Copilului

  • Dacă îţi era dor de mare şi nu ai reuşit să ajungi, îţi arătăm noi cum este pe litoral astăzi
  • Părinţii se bucură şi ei, la fel şi copiii, de faptul că de azi pot merge la mare
  • Iulia a venit tocmai din Bacău şi povesteşte cum a fost revederea cu marea
1649 afișări

Iulia a aşteptat cu nebrăbdare ziua de 1 iunie, mai ceva ca un copil. A plecat de aseară din Bacău, nici nu a simţit oboseala unui drum lung de aproape 400 de km. Senzaţia pe care a trăit-o când a văzut marea nu a mai avut-o de mult.

Aceeaşi trăire a avut-o Daniela, care a venit tocmai din Târgu Mureş. Dacă cei mari sărbătoresc ca nişte copii, cei mici sunt şi ei în culmea fericirii.

„E foarte fain, numai că am regăsit litoralul cam pustiu astăzi fiind prima zi dar e drăguţ şi un sentiment aparte faţă de anii trecuţi. E ca un nou început. Ne dorim să mai venim, acum e aşa o evadare. Să fim sănătoşi”, a spus Iulia. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
1 iunie,
mare,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici