1 IUNIE la Palatul Victoria: Copiii sunt invitaţi să deseneze pe asfalt şi să formeze un guvern

Toţi copiii sunt invitaţi de 1 Iunie, în intervalul orar 10.00-12.00, în curtea Palatului Victoria, pentru a participa la concursul de desene pe asfalt, la o întâlnire cu personaje de poveste, la plimbări cu bicicleta, lecţii de baschet şi badminton, anunţă Guvernul.

479 afișări
Imaginea articolului 1 IUNIE la Palatul Victoria: Copiii sunt invitaţi să deseneze pe asfalt şi să formeze un guvern

1 IUNIE la Palatul Victoria: Copiii sunt invitaţi să deseneze pe asfalt şi să formeze un guvern

De asemenea, copiii prezenţi vor putea să scrie pe un panou mesaje şi idei despre ce cred că ar trebui să facă Guvernul pentru ei. Cele mai frumoase desene şi cele mai bune idei vor fi premiate, se arată într-un comunicat al Executivului.

La ora 12.30, 50 de elevi merituoşi din şcolile bucureştene vor forma "Guvernul copiilor", în prezenţa premierului Victor Ponta, a ministrului Educaţiei, a ministrului delegat pentru Învăţământ Superior, precum şi a altor membri ai Cabinetului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici