14 milioane de euro pentru formarea personalului din creşe şi grădiniţe

  • Ministerul Educaţiei a lansat apelul de proiecte „Formarea profesioniştilor din educaţia timpurie”, finanţat prin PNRR.
  • Peste 14 milioane de euro sunt alocaţi pentru formarea personalului din creşe şi grădiniţe, astfel încât să se asigure servicii de educaţie timpurie de calitate copiilor.
660 afișări
Imaginea articolului 14 milioane de euro pentru formarea personalului din creşe şi grădiniţe

14 milioane de euro pentru formarea personalului din creşe şi grădiniţe

Potrivit Ministerului Educaţiei, sunt prevăzute trei tipuri de programe de formare, care vizează atât formarea de formatori, cât şi formarea personalului din cadrul serviciilor de educaţie timpurie.

Astfel, sunt 348 de formatori în domeniul curricular pentru personalul didactic şi nedidactic din serviciile de educaţie timpurie; 252 de formatori în domeniul monitorizării calităţii serviciilor de educaţie timpurie, pentru personalul din sectoarele social, sănătate şi educaţie şi 19.950 de persoane din serviciile de educaţie timpurie standard şi complementare.

Termenul limită de depunere a proiectelor este 1 aprilie 2024, ora 17:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici