208.000 de doze de vaccin AstraZeneca ajung în ţară în noaptea de joi spre vineri

  • CNCAV a anunţat că 208.000 de doze de vaccin AstraZeneca sosesc în ţară în noaptea de joi spre vineri.
  • Dozele vor ajunge în ţară pe cale terestră.
336 afișări
Imaginea articolului 208.000 de doze de vaccin AstraZeneca ajung în ţară în noaptea de joi spre vineri

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că 208.000 de doze de vaccin AstraZeneca sosesc în ţară în noaptea de joi spre vineri. 

CNCAV anunţă că cele 208.000 de doze de vaccin vor ajunge în România pe cale terestră.

Acestea vor fi depozitate la Centrul Naţional de Stocarea vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino”, urmând ca în perioada următoare să fie distribuite în centrele regionale de depozitare.

Până în prezent, România a primit 486.000 de doze de vaccin AstraZeneca, iar din data de 15 februarie au fost vaccinate 158.013 de persoane.

„În ţara noastră, vaccinarea împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca este recomandată pentru grupa de vârstă 18-55 de ani, cu posibilitatea creşterii acestui interval, în funcţie de apariţia noilor date ştiinţifice. De asemenea, intervalul de timp recomandat între cele două doze este de 8 săptămâni”, a trasmis CNCAV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici