60 de români arestaţi pentru trafic de droguri în Maroc

Ministerul Afacerilor Externe semnalează o creştere a numărului cetăţenilor români reţinuţi de către autorităţile din Regatul Maroc sub acuzaţia de trafic de droguri.

113 afișări
Imaginea articolului 60 de români arestaţi pentru trafic de droguri în Maroc

60 de români arestaţi pentru trafic de droguri în Maroc

În prezent, în închisorile marocane se află 60 de cetăţeni români arestaţi pentru trafic de stupefiante, 13 dintre aceştia fiind reţinuţi numai în ultima săptămână.

Traficul de droguri este pedepsit în Regatul Maroc cu închisoare de până la 5 ani, în funcţie de cantitatea de stupefiante transportată.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă tuturor cetăţenilor români să respecte legislaţia ţărilor în care se deplasează şi să evite transportul de bagaje sau corespondenţă ale unor persoane necunoscute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici