A fost desemnat constructorul care va realiza lotul Pietroasele-Buzău al Autostrăzii Moldova

Secretarul de stat la Ministerul Transporturilor, Irinel Ionel Scrioşteanu, a anunţat că a fost desemnat câştigătorul pentru execuţia lotului III Pietroasele-Buzău al Autostrăzii Moldova.

4665 afișări
Imaginea articolului A fost desemnat constructorul care va realiza lotul Pietroasele-Buzău al Autostrăzii Moldova

A fost desemnat constructorul care va realiza lotul Pietroasele-Buzău al Autostrăzii Moldova

Luni, în urma soluţionării contestaţiilor, astăzi a fost desemnat câştigătorul pentru execuţia lucrării, a transmis secretarul de stat. O asociere de firme, (NUROL INŞAAT VE TICARET ANONIM ŞIRKETI - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S.) a câştigat contractul evaluat la 1,09 miliarde lei, fără TVA. Sursa de finanţare este asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Termenul contractual este de 20 luni, iar contractul poate fi semnat în 10 zile, dacă nu vor fi depuse alte contestaţii.

Lucrările prevăzute în cele 20 luni contractuale sunt „13,9 km lungime traseu, 2 noduri rutiere, 8 poduri şi pasaje, dintre care un pasaj de complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1260 metri, o parcare (stânga/dreapta) tip S3 şi un Centru de Întreţinere şi Coordonare”, a anunţat Scrioşteanu, pe Facebook.

De asemenea, vor fi realizate perdele forestiere (35.6247 ha) şi 12 spaţii de încărcare a autoturismelor electrice.

Acesta este ultimul lot din cele 13 ale Autostrăzii Moldova A7 pe care nu se lucrează, din cauza întârzierilor produse de contestaţiile depuse, a precizat secretarul de stat Irinel Ionel Scrioşteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici