A început cursa cadourilor de Crăciun

  • De Crăciun, un curier livrează până la 170 de colete pe zi
  • Retailerii au început să îşi pregătească magazinele cu produse
  • Crăciunul este una dintre cele mai încărcate şi profitabile perioade ale anului
134 afișări
Imaginea articolului A început cursa cadourilor de Crăciun

A început cursa cadourilor de Crăciun

Până să ajungă Moş Crăciun cu caleaşca, tu deja îţi faci stocuri de cadouri pentru sărbători. Ştii deja că multe localităţi sunt în carantină, aşa că e bine să îţi pregăteşti din timp darurile. Cererile de livrări sunt deja multe şi nu vrei să ai surpriza să nu îţi ajungă pachetul la timp.

Retailerii îşi alimentează deja magazinele cu produse ce urmează să fie cumpărate. Iar curierii, ca nişte furnici, ajung să livreze şi 170 de colete pe zi, în perioada sărbătorilor.

Cornel Morcov, directorul commercial de la Fan Courier spune că a angajat echipe suplimentare, atât pentru Black Friday, cât şi pentru Crăciun.

Cornel Morcov, directorul commercial de la Fan Courier: Perioada aceasta de campanie, care la noi e Black Friday-ul şi Crăciunul, cumva sunt legate. Începem undeva în a doua jumătate a lunii noiembrie şi continuăm până la finalul anului. Am observant că această lună decembrie a început cu nişte volume extrem de mari. Ieri, care a fost o zi liberă, o zi nelucrătoare, am ridicat expedieri de la clienţii noştri la fel cum ridicăm în orice altă zi. Perioada aceasta, comparative cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ne găseşte cu volume cu aproape 30% mai mari.

Dacă nu ai idei de cadouri, Eliza îţi arată ceva unicat. De trei ani face globuri personalizate. Ea spune că afacerea ei este un amestec între caligrafie şi sentimente pentru artă.

Eliza Bălaşa, fondatoare Caligrafeel: Pentru Crăciunul acesta am ales să fac două variante de ornamente, unul fiind globul de sticlă, iar celălalt, sunt mici felii de lemn, cu fir de iută, pe care se poate scrie orice şi se pot agăţa în brad. Preţurile pornesc de undeva de la 30 de lei, minimum, şi pot ajunge până la 50-60 de lei, în funcţie de mărime globului, de toate accesoriile puse în interior. Crăciunul este oricum una dintre perioadele cele mai încărcate şi profitabile ale anului.

Adrian Alexe s-a adaptat şi el la pandemie. Preferă cumpărăturile în mediul online. Nu se uită la bani când vine vorba de cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

Adrian Alexe, client: De sărbători voi cumpăra tot din mediul online, fiind mai practic şi mai safe. Bugetul meu pentru anul acesta destinat cadourilor este încadrat între 4.000 şi 5.000 de lei. Mă gândeam apropiaţilor mei să le iau câte un telefon. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici