Accident fatal: O femeie a murit în ambulanţa care o ducea la spital

O pacientă în vârstă de 83 de ani, care se afla într-o ambulanţă, a murit, sâmbătă seara, după ce şoferul acesteia a pierdut într-o curbă controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un şanţ, în judeţul Sălaj. Asistenta de pe salvare a fost rănită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2007 afișări
Imaginea articolului Accident fatal: O femeie a murit în ambulanţa care o ducea la spital

Accident fatal: O femeie a murit în ambulanţa care o ducea la spital

Potrivit Poliţiei Sălaj, accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 1C, la ieşire din localitatea Ileanda.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti, şoferul unei ambulante aflate în misiune la ieşire din localitatea Ileanda, în timp ce conducea autospeciala, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreaptă semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în şanţ. Ambulanţa transporta o femeie în stare gravă, în vârstă de 83 de ani, care a murit în accident”, potrivit Poliţiei Sălaj.

Medicii au încercat să salveze viaţa pacientei, efectuând manevre de resuscitare, însă fără succes.

Pacienta urma să fie dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

În accident a fost rănită şi asistentă de pe Ambulanţă, aceasta fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Primele informaţii arată că şoferul nu consumase alcool.

Poliţiştii cercetează cauzele exacte în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici