Accident fatal pentru un îngrijitor zoo. Bărbatul a fost omorât de un elefant

  • Un îngrijitor zoo din Spania a murit după ce un elefant l-a lovit cu trompa
  • Poliţia locală şi securitatea grădinei zoologice investighează accidentul
  • Ministrul turismului:”Vorbim despre un animal impredictibil. Lovitura suferită de Gutierez a avut o putere incredibilă, niciunul din noi nu ar fi supravieţuit”
1562 afișări
Imaginea articolului Accident fatal pentru un îngrijitor zoo. Bărbatul a fost omorât de un elefant

Un îngrijitor zoo din Spania a murit după ce un elefant l-a lovit cu trompa, scrie CNN. Joaquin Gutierez Arnaiz, în vârstă de 44 de ani, a fost lovit mortal de o femelă elefant de 4.000 de kg, în parcul natural din Cantabria, nordul Spaniei. Gutierez a fost transportat de urgenţă la spital, unde a decedat.

Poliţia locală şi securitatea grădinei zoologice investighează accidentul. Ministrul turismului din Cantabria susţine că elefantul care l-a rănit pe Gutierez suferă de o infecţie la picior şi e posibil să îi fi afectat starea. ”Vorbim despre un animal impredictibil. Lovitura suferită de Gutierez a avut o putere incredibilă, niciunul din noi nu ar fi supravieţuit. Din perspectiva noastră, problema este că uneori îngrijitorii se obişnuiesc cu animalele şi le oferă prea multă încredere. Acest gest poate deveni fatal”, a spus ministrul.

Conform celor din conducerea grădinii zoologice, acesta este primul atfel de incident din ultimii 30 de ani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici