Accident grav în Argeş: O femeie gravidă şi doi copii au ajuns la spital

O femeie gravidă în vârstă de 37 de ani şi doi copii, de 10 şi 12 ani, au fost răniţi şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital, vineri, după o coliziune între trei maşini produsă în localitatea Albota din judeţul Argeş. O altă femeie rănită a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

622 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Argeş: O femeie gravidă şi doi copii au ajuns la spital

Accident grav în Argeş: O femeie gravidă şi doi copii au ajuns la spital

Potrivit ISU Argeş, pompierii au intervenit vineri la un accident rutier în loc Albota, în care au fost implicate trei maşini.

În urma impactului au fost răniţi uşor doi copii, de 10 şi 12 ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital, având afecţiuni minore.

De asemenea, o femeie gravidă în vârstă de 37 ani a fost preluată de SMURD şi transportată la UPU cu dureri abdominale.

În accident a mai fost rănită o altă femeie, in varsta de 37 ani, care a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a refuzat transportul la spital.

La locul accidentului se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care acesta s-a produs.

Taguri:
accident,
rănire,
copil

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici