Accident grav în Vrancea. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

  • O persoană a murit şi alte trei au fost rănite în urma unui accident produs pe o şosea din Vrancea.
  • Maşina în care se aflau victimele s-a răsturnat.
  • Persoanele rănite au fost transportate la spital.
336 afișări
Imaginea articolului  Accident grav în Vrancea. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

Accident grav în Vrancea. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri pe o şosea din judeţul Vrancea. O persoană a murit şi alte trei au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat. Se pare că viteza excesivă şi neatenţia şoferului au provocat tragedia. Potrivit poliţiştilor din judeţul Vrancea, accdentul s-a produs în jurul orei 08.50, pe DN2-E85,  în afara localităţii Slobozia Bradului. Conducătorul unui autoturism,  în timp ce se deplasa pe direcţia Buzău-Focşani, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea sensului opus de mers. În urma producerii evenimentului rutier a murit unul dintre pasageri şi au fost rănite trei persoane, inclusiv şoferul maşinii.

Circulaţia auto pe DN2-E85 a fost îngreunată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici