Accident GRAV provocat de un şofer băut: Patru persoane rănite, printre care doi copii, ajunse la spital

Patru persoane au ajuns la spital, printre care şi doi copii, cu vârste de 5 şi de 7 ani, după ce un şofer băut a provocat, marţi, un accident în judeţul Constanţa, în timp ce încerca să întoarcă maşina peste linia continuă.

170 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV provocat de un şofer băut: Patru persoane rănite, printre care doi copii, ajunse la spital

Accident GRAV provocat de un şofer băut: Patru persoane rănite, printre care doi copii, ajunse la spital

Potrivit poliţiştilor constănţeni, un bărbat de 34 de ani a condus, marţi, un autoturism pe DN39, iar pe raza localităţii Agigea, în timp ce se afla pe prima bandă, a efectuat manevra de întoarcere peste marcajul dublu continuu. În acel moment a lovit o maşină, condusă de un bărbat de 36 de ani, care se deplasa pe a doua bandă, în aceeaşi direcţie.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celui de-al doilea conducător auto, precum şi a unei femei de 36 de ani şi a doi copii, de 5, respectiv 7 ani, pasageri în primul autoturism”, au transmis poliţiştii.

La faţa locului au intervenit trei ambulanţe şi două autospeciale de pompieri, una fiind de descarcerare, iar cele patru victime au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Constanţa.

Oamenii legi au stabilit că şoferul vinovat de producerea accidentului consumase alcool, având o alcoolemie de 0,33mg/l alcool pur în aerul expirat.

Taguri:
accident,
victime,
copii

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici