Accident GRAV: Un muncitor a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ

Un muncitor a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ, în apropierea fabricii de celuloză şi hârtie din Drobeta Turnu-Severin, în timp ce săpa o canalizare. Pompierii au intervenit cu cinci echipaje.

1090 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV: Un muncitor a murit după ce a fost surprins de un mal de pământ

Un muncitor a fost surprins de un mal de pământ, pompierii intervin cu cinci echipaje

Purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că bărbatul în vârstă de 53 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decedat.

Muncitorul fusese acoperit de pământ până la brâu în momentul în care a fost găsit şi era în stare de inconştienţă.

”La locul evenimentului au fost mobilizate cinci echipaje de pompieri, dintre care un echipaj de căutare salvare, cu o autospecială de descarcerare grea, o ambulanţă SMURD şi două ASAS. La sosirea echipajelor, victima era acoperită de pământ până la brâu, un bărbat, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru scoaterea victimei pe care au predat-o echipajului SAJ. În prezent i se efectuează manevre de resuscitare”, a a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi.

Bărbatul săpa pentru introducerea unor ţevi de canalizare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici