Accident în Neamţ. O femeie a rămas încarcerată, iar un copil a ajuns la spital

O femeie de 31 de ani a rămas încarcerată, iar alte trei persoane, printre care un copil de şapte ani, au fost rănite, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

90 afișări
Imaginea articolului Accident în Neamţ. O femeie a rămas încarcerată, iar un copil a ajuns la spital

Accident în Neamţ. O femeie a rămas încarcerată, iar un copil a ajuns la spital

„La ora 08:35 pompierii au fost înştiinţaţi despre producerea unui accident rutier în localitatea Căciuleşti din comuna Girov. La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi două ambulanţe SMURD (TIM şi EPA) din cadrul Detaşamentului Piatra Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ”, anunţă ISU Neamţ.

În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

„În urma impactului o persoană a rămas încarcerată (conducător auto). Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au acţionat pentru descarcerarea victimei pe care au predat-o echipajului SMURD TIM. Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care a fost transportată la UPU Piatra Neamţ”, se arată în comunicatul pompierilor.

Celălalt şofer, un bărbat de 46 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa loculului, dar a refuzat transportul la spital.

Alte două persoane, o femeie de 41 ani şi un minor de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD şi SAJ şi transportate la UPU Piatra Neamţ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici